Hakkımızda

Hakkımızda

1987 yılında Japon sensör firması Lika öncülüğünde Seul`de kurulan ThermoKoTec, kısa zaman içinde ikinci fabrikasını Japonya`nın Niigata şehrinde faaliyete geçirmiştir. Bunu takip eden yıllarda Amerika merkezli Safety Buttons firmasıyla ortaklık kurarak Amerika kıtasında satış ağını kurmuştur. Şuanda dünyanın birçok ülkesinde bayilik anlaşmaları ile satışlarını sürdürmektedir.

Son 20 yılda gelişen Asya ekonomisi ile beraber teknolojik alanda da büyük gelişim gösteren G. Kore her alanda olduğu gibi sensor alanında da kendini kanıtlamıştır. Buna paralel olarak dünya pazarında yer edinmiştir. Birçok şirket gibi bu süreçte ThermoKoTec yıllar içinde tecrübe ve kalite olarak kendini geliştirmiş, Avrupa`lı şirketlerle rekabet edebilecek duruma gelmiştir.

Gelişip büyüyen Türkiye sanayisinde oluşan ihtiyaç doğrultusunda uzman kadrosuyla Türkiye pazarında faaliyete başlamıştır. Sektörel olarak özel üretim prosesleri ile kullanıcılarına en yüksek ürün kalitesini uygun fiyat avantajıyla kullanıma sunmuştur.